Δουλεύοντας στον Ivoclar Vivadent

magnifying glass

Είμαστε υπερήφανοι

Περισσότεροι από 3597 εργαζόμενοι, σε 47 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Πωλήσεις 831 εκατομμυρίων CHF. Στενή συνεργασία με οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο - αυτά είναι τα στοιχεία και οι αριθμοί που μας κάνουν περήφανους για τα επιτεύγματά μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε στον δρόμο προς την αριστεία.

Στόχος μας ο άνθρωπος

Είναι θεμελιώδους σημασίας για τον όμιλο εταιρειών Ivoclar Vivadent, οι εργαζόμενοι να ενεργούν σε ένα δίκαιο και κοινωνικό περιβάλλον. Αφοσίωση και δέσμευση αποτελούν βασικούς παράγοντες στην καθημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Ως κορυφαία οδοντιατρική εταιρεία παγκοσμίως, είμαστε καινοτόμοι και οραματιστές.

Οι εργαζόμενοί μας – το κλειδί της επιτυχίας

Για να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας, χρειαζόμαστε ανθρώπους που δείχνουν τη δέσμευση που αναλαμβάνουν και οι οποίοι είναι σε θέση να παρακινήσουν και άλλους ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να μάθουν και οι οποίοι εργάζονται μαζί για να βρουν την καλύτερη λύση. Τα οράματα του σήμερα πρέπει να αποτελούν την πραγματικότητα του αύριο.