Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Φρεζαρίσματος

emax_authorized_partnersmagnifying glass

Το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Φρεζαρίσματος είναι ένα εργαστήριο που ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες, εγκεκριμένες από τον Ivoclar Vivadent. Το κέντρο φρεζαρίσματος θα ωφεληθεί από τα παρακάτω:

  • Υψηλής απόδοσης αποκαταστάσεις, με άριστη ποιότητα επιφανειών.
  • Υψηλής ποιότητας προδιαγραφές: υλικά και αποκαταστάσεις επιστημονικά ελεγμένα.
  • Συνδυασμένα προϊόντα και συστήματα, για την ολοκλήρωση των αποκαταστάσεων.

Οι συνεργάτες μας είναι: 

3Dental

3dentalmagnifying glass

Η 3Dental προσφέρει τις πλέον σύγχρονες οδοντιατρικές λύσεις CAD/CAM. Επιπροσθέτως, η 3Dental διοργανώνει σεμινάρια, σχετικά με τα προϊόντα της, στο δικό της κέντρο εκπαίδευσης. Η 3Dental χρησιμοποιεί υλικά CAD/CAM του Ivoclar Vivadent, όπως τα IPS e.max CAD, IPS Empress CAD και Telio CAD.

 www.3dental.es

Andent

magnifying glass

Το Andent ειδικεύεται στο φρεζάρισμα ακριβείας, με τεχνική CAD/CAM, οδοντικών αποκαταστάσεων, εμφυτευματικών κολοβωμάτων και στη 3D εκτύπωση ρητίνης. Η οικογένειά μας είναι αφοσιωμένη στην οδοντιατρική από το 1929, με την τρίτη γενιά να συνεχίζει με ενθουσιασμό την παράδοση της παροχής υπηρεσιών σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες. Η δέσμευση του Andent για την έρευνα και την καινοτομία εξασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

www.andent.com

Anthogyr - Simeda

anthogyr-simedamagnifying glass

Η Anthogyr είναι ειδική στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και στις πωλήσεις συστημάτων οδοντικών εμφυτευμάτων σε όλο τον κόσμο. Με τη Simeda, ο όμιλος προσφέρει μια ανοικτή και πλήρη λύση CAD-CAM, για όλες τις οδοντικά ή εμφυτευματικά στηριζόμενες αποκαταστάσεις. Ως συνεργάτης του Ivoclar Vivadent για τις IPS e.max CAD αποκαταστάσεις σας, η Anthogyr προτείνει προσθετικές λύσεις εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας και αισθητικής.

www.anthogyr.com

Bego

magnifying glass

Bego is a tenured dental materials and equipment company. Their production center is committed to innovation and quality, producing restorations to meet the esthetic demands of today. 

www.bego.com

CADstar

cadstarmagnifying glass

Η CADstar χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία CAD/CAM και υλικά Ivoclar Vivadent – συμπεριλαμβανομένων των IPS e.max CAD και Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

Camlog_rgbmagnifying glass

Η Camlog αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων και προσφέρει μαζί με την Dedicam μια ευρεία σειρά προσθετικών λύσεων CAD/CAM. Με τα IPS e.max CAD, IPS Empress CAD και Telio CAD, η Dedicam κάνει ουσιαστική χρήση των πρωτοποριακών προϊόντων CAD/CAM, του Ivoclar Vivadent

www.camlog.com
www.dedicam.com

Core 3D Centres

core 3d centresmagnifying glass

Τα Core 3D Centres σχηματίζουν ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων φρεζαρίσματος, εξοπλισμένων με τεχνολογία CAD/CAM υψηλής απόδοσης.

www.core3dcenters.com

Digitek

digitek-dental_logomagnifying glass

Η Digitek Dental Solutions βοηθά στην είσοδο της σύγχρονης τεχνολογίας στα οδοντοτεχνικά εργαστήρια των περιοχών Ν. Ασίας – Ειρηνικού. Προσφέρουν ένα φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, σχεδιασμένων να παρέχουν στους πελάτες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

dmc logomagnifying glass

Η DMC είναι μια εταιρεία με εμπειρία πολλών ετών στον τομέα CAD/CAM, η οποία συνδυάζει τον υψηλής πιστότητας εξοπλισμό, με την εξειδίκευση τόσο των Γερμανών οδοντιάτρων, όσο και των μηχανικών που κατασκευάζουν λογισμικό υπολογιστών. Η DMC στηρίζεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα Ivoclar Vivadent.

www.dmc-cologne.com

Hannker Dental

magnifying glass

Hannker Dental - τα μεγάλα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα. Είμαστε ένα παραδοσιακό οδοντιατρικό εργαστήριο που έχει ως στόχο να παράγει εξαιρετικά αισθητικές εξατομικευμένες λύσεις για ασθενείς και ένα σύγχρονο κέντρο φρεζαρίσματος/κοπής που στοχεύει στην επίτευξη υψηλής ακρίβειας λύσεις στους πελάτες του. Η εμπειρία μας είναι πολύπλευρη. Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει λύσεις βασισμένες στη συμβατική οδοντιατρική τεχνολογία και στην τεχνολογία CAD / CAM. Τα κορυφαία οδοντιατρικά εργαστήρια στη Γερμανία είναι μεταξύ των πελατών μας. Ακρίβεια " made in Germany ".

www.hannker-dental.de

Indudent AG

indudentmagnifying glass

Ο Indudent AG ειδικεύεται σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής. Λειτουργώντας αποκλειστικά ως κέντρο φρεζαρίσματος, ο Indudent συνεργάζεται στενά με οδοντοτεχνικά εργαστήρια στον τομέα της ψηφιακής κατασκευής προσθετικών αποκαταστάσεων. Επιπλέον, ο Indudent αποτελεί εξουσιοδοτημένο κέντρο φρεζαρίσματος – συνεργάτη του Ivoclar Vivadent και κατασκευάζει αποκαταστάσεις δοκιμασμένης ποιότητας από IPS e.max CAD.

www.indudent.de

infiniDent Services GmbH

infinidentmagnifying glass

Η InfiniDent προσφέρει λύσεις CAD/CAM για οδοντιατρεία και οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Ως μέλος του Ομίλου Sirona Dental Group, η InfiniDent διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερη των 25 χρόνων στον τομέα CAD/CAM. Οι πελάτες λαμβάνουν αποκαταστάσεις υψηλής ακρίβειας από έναν κατασκευαστή.   

www.infinidentservices.com

Neodent

neodentmagnifying glass

Η Neodent είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής οδοντικών εμφυτευμάτων στη Νότια Αμερική. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της λύσεις CAD/CAM, για τις οποίες χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής αισθητικής Ivoclar Vivadent.

www.neodent.com.br

openMill

logo_openMillmagnifying glass

Η OpenMill είναι ένα προηγμένο κέντρο φρεζαρίσματος εντός της M-Tec Dental, στη Σουηδία και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων, για οδοντιατρικές λύσεις CAD/CAM, με συμβατικές και επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Λόγω της συνεργασίας με τον Ivoclar Vivadent, η openMill μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα Ivoclar Vivadent, όπως τα IPS e.max CAD, IPS Empress CAD και Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill

magnifying glass

Το κέντρο φρεζαρίσματος PlanEasyMill™ προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες CAD/CAM στα οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Από τις οδοντιατρικές υπηρεσίες φρεζαρίσματος στα τρισδιάστατα τυπωμένα εκμαγεία και στα μεμονωμένα στηρίγματα εμφυτευμάτων, το κέντρο φρεζαρίσματος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και υλικών, για να διευκολύνει το έργο των οδοντιάτρων. Ο Όμιλος PLANMECA - η εταιρεία πίσω από το PlanEasyMill - έχει φέρει νέες τεχνολογικές καινοτομίες στη βιομηχανία του τομέα υγείας, για περισσότερα από 40 χρόνια.

www.plandent.fi

Straumann

magnifying glass

Ο Ivoclar Vivadent και η Straumann συνεργάζονται για τη δημιουργία αποκαταστάσεων, υψηλών αισθητικών απαιτήσεων. 

www.straumann.com

Wada

wada_logomagnifying glass

Η Wada είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα φρεζαρίσματος και εργαστήρια της Ιαπωνίας. Ως «Πιστοποιημένο Κέντρο Φρεζαρίσματος», η Wada παρέχει σύγχρονη τεχνολογία CAD/CAM και υλικά από τον Ivoclar Vivadent.

www.labowada.co.jp

Zimmer / Zfx

zimmer-dental-zfx-logomagnifying glass

Το διεθνές δίκτυο κέντρων φρεζαρίσματος της Zimmer/Zfx εξασφαλίζει μια διαδικασία παραγωγής οδοντιατρικών αποκαταστάσεων υψηλής ποιότητας, η οποία είναι εξατομικευμένη και στην τελευταία λεπτομέρεια. Λόγω των κοινών τεχνολογικών προδιαγραφών, διασφαλίζεται σταθερή, υψηλή ποιότητα των αποκαταστάσεων, σε όλες τις μονάδες παραγωγής.

 www.zfx-dental.com