Συμφωνία Συνεργασίας με Κατασκευαστές μονάδων CAD/CAM

magnifying glass

Η επιτυχία του Ivoclar Vivadent με τα CAD/CAM προϊόντα του βασίζεται στη μακροχρόνια συνεργασία με πρωτοπόρους εταίρους από τους τομείς λογισμικού και εξοπλισμού CAD/CAM. Οι συνεργάτες αυτοί υποστήριξαν ενεργά τα IPS e.max CAD, IPS Empress CAD και Telio CAD στην πορεία τους προς την επιτυχία. Χάρη στη συνεργασία με τις εταιρείες KaVo, PLANMECA και Sirona, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα συντονισμένες και δοκιμασμένες διαδικασίες, που χαρακτηρίζουν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας για αποκαταστάσεις υψηλής ακρίβειας

KaVo

magnifying glass

Ο KaVo προσφέρει λύσεις CAD/CAM, που ξεχωρίζουν για τις οδοντιατρικές αποκαταστάσεις μέγιστης ακρίβειας και υψηλής ποιότητας. Ο Ivoclar Vivadent παρέχει το υψηλής ποιότητας υαλακεραμικό διπυριτικού λιθίου IPS e.max, για επεξεργασία με τα εξουσιοδοτημένα Συστήματα CAD / CAM KaVo, Arctica.

www.kavo-cadcam.com

 

Planmeca

magnifying glass

Η Planmeca προσφέρει λύσεις CAD/CAM για το οδοντιατρείο, επιτρέποντας στους χρήστες να κατασκευάζουν αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής, με τα δοκιμασμένα προϊόντα Ivoclar Vivadent.

www.planmeca.com

Sirona

magnifying glass

Η Sirona προσφέρει λύσεις CAD/CAM για το οδοντιατρείο και για το εργαστήριο. Ο Ivoclar Vivadent παρέχει την τεχνολογία των απαιτούμενων υλικών και εξασφαλίζει όλα τα στοιχεία του συστήματος CAD/CAM, για την κατεργασία με τις συσκευές Sirona.   

www.sirona.com