Εταιρική Ευθύνη

magnifying glass

Ως οικογενειακή επιχείρηση, σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα και εφαρμόζουμε την αειφόρο ανάπτυξη με προτεραιότητα προς όφελος των ενδιαφερομένων μερών. Με τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες μας και πάνω από όλα με την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων που περιλαμβάνουν προϊόντα προληπτικής φροντίδας, αισθητικές προσθετικές λύσεις και ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες  σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και να τους χαρίσουμε ξανά το χαμόγελό τους!

Οι 3597 εργαζόμενοί μας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιώσιμη, θετική ανάπτυξη της Ivoclar Vivadent. Ως εκ τούτου, παραμένουμε προσηλωμένοι στην εντατικοποίηση της εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και στην θετική διαχείριση των ταλέντων σε διεθνές επίπεδο.

Η αειφορία είναι ένας πομπώδης όρος για μερικούς ανθρώπους. Στην Ivoclar Vivadent, αειφορία σημαίνει οικονομική επιτυχία μέσω διαχείρισης βάσει αξίας προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων. Δεν είναι μια προϋπόθεση, αλλά μια συνεχής διαδικασία που βασίζεται σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, υπεύθυνη δράση και σεβασμό - ιδιότητες που βρίσκονται στις ρίζες της εταιρικής κουλτούρας της Ivoclar Vivadent.