Εταιρεία

magnifying glass

Όλα άρχισαν με την παραγωγή των τεχνητών κεραμικών δοντιών. Σήμερα, ο Ivoclar Vivadent είναι μια διεθνής εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά πρωτοποριακών προϊόντων και συστημάτων, για οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες.

Αυτό που άρχισε στη Ζυρίχη το 1923, με την παραγωγή των τεχνητών δοντιών, εξελίχθηκε σε μια διεθνή ηγέτιδα βιομηχανία οδοντιατρικών, με μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και συστημάτων, για οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες.  Με έδρα το Σάαν (Schaan), στο Πριγκηπάτο του Λιχτενστάϊν, ο Ivoclar Vivadent AG είναι ιδιωτική εταιρεία από την ίδρυσή της. Τα προϊόντα αποστέλλονται από το Σάαν σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ως διεθνής παράγοντας, ο Ivoclar Vivadent έχει τις δικές του θυγατρικές και γραφεία μάρκετινγκ σε 30 χώρες, καθώς και περισσότερους από 3597 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Ο Ivoclar Vivadent διαθέτει και λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στην οδοντιατρική βιομηχανία. Μια ομάδα, με περισσότερους από 130 ειδικούς, είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων και συνεργάζεται με γνωστούς οργανισμούς και πανεπιστήμια, σε καθημερινή βάση. Οι καινοτομίες του Ivoclar Vivadent είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης μεταξύ τεχνικής σκοπιμότητας, προσανατολισμού προς τις ανάγκες της αγοράς και εμπειρίας. Τα επιτεύγματά αυτά έχουν αποδείξει την αξία τους στην πρακτική εφαρμογή.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Ivoclar Vivadent. Το Διεθνές Κέντρο Οδοντιατρικής Εκπαίδευσης (ICDE), στο Schaan, είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα παγκοσμίως. Τα περιφερειακά κέντρα εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ICDE και διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τα προϊόντα και τα συστήματα του Ivoclar Vivadent.